Bejelentés


Depresszió,pánikbetegség? Meg lehet gyógyulni!!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Depresszió, szorongás!

A rémület, a félelem és a szenvedés rablánca.

Évtizedeken keresztül szenvedtem a pánikbetegség lélekhamvasztó tüzében. Ismerem a fenevadak minden titkát. A kedélytelenség, az alvászavar, a fejfájás, az emésztési zavarok, a szívtájéki panaszok, a szédülés, a végtagzsibbadás, a fülzúgás és a látászavar mindennapos vendégek voltak az életemben.

Pánikbetegség. Egy feneketlen, sötét örvény, amiben eltűnik minden, ami jó, minden, ami szép és nem marad más, csak a szenvedés, a reménytelenség, a bánat és a félelem. Aki benne él, vagy élt, az tudja, hogy nem sajnálatért esdeklő üres szavak ezek, hanem a dermesztő valóság száraz tényei.

Pánikbetegség. Pokollá tette az életem. Állandóan figyeltem testem minden rezdülését és a legártalmatlanabb megnyilvánulásaira is pánikkal reagáltam. Képtelen voltam nyugodt és józan maradni, amikor jött a jéghideg szorítás. Elkapott az örvény és én fuldokolva vergődtem a rettegés borzalmas szorításában. Ilyenkor általában hívtam az ügyeletet, vagy gyorsan bevitettem magam valakivel egy kórházba.

Mivel a kivizsgálások folyamán sohasem találtak semmilyen szervi elváltozást, ami a panaszaimat okozhatta volna és miután a pánikbetegség, mint kórkép abban az időben Magyarországon még nem igazán létezett, a problémákat általában vegetatív neurózisnak, neurózisnak, idegkimerültségnek diagnosztizálták és felírtak rá valamilyen gyógyszert.

Manapság már köztudott, hogy a
pánikbetegség

...a szorongásos betegségek egyik leggyakoribb formája. Gyógyításának elsődleges megközelítése a gyógyszeres kezelés és a hibás gondolati sémák kijavítása pszichoterápiával, autogén tréninggel. A terápiás eljárások közül a kognitív- és a viselkedésterápia, valamint a kettő együttes alkalmazása a legsikeresebb.

FIGYELEM! Pánikbetegség meglétéről abban az esetben beszélhetünk, ha az alább felsorolt tünetekből legalább négy jelen van egy rosszullét alkalmával: heves szívverés, fulladás érzés, mellkasi fájdalom, vagy nyomás, szédülés, bizonytalanságérzés, légszomj, remegés, izzadás, hányinger, vagy hasi diszkomfort, zsibbadás, halálfélelem, megőrüléstől vagy kontrollvesztéstől való félelem.

A pánikbetegség kiváltó okai, létrejötte, mechanizmusa egyébként tisztázatlan.
Csupán elméletek vannak, melyekkel a szakemberek megpróbálnak magyarázatokat találni a felmerülő kérdésekre. Egyes felmérések arra engednek következtetni, hogy a pánikbetegség örökletes, tehát a születési adottság, szerepet játszik a megjelenésében.
Sok esetben viszont, mindenféle családi előzmény nélkül jelenik meg.

Sajnos, a pánikbetegség, általában együtt jár más érzelmi problémával is. Összefüggésbe hozható a depresszióval, az alkoholizmussal és a drogfüggőséggel.

Őszintén szólva engem nem az érdekelt, hogy mi a latin neve annak, ami okozza, inkább az foglalkoztatott az elmúlt években, hogy mi az, amitől elmúlik.Hosszú és fáradtságos volt az az út, amit bejártam. De örömmel jelenthetem, hogy sikerült kidolgoznom egy programot, aminek köszönhetően teljesen megváltozott az életem. A pánikrohamok, a rohamoktól való félelem, a szorongás elmúltak rég..

A pánikbetegség mára már csak egy rossz emlék maradt.Neuroptim tabletta

A közérzetem évek óta kitűnő, nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott és szellemileg friss. Megszűnt a szívritmuszavarom, az állandó fejfájásom és az alvásproblémám. Ha érdekel, megosztom Veled a tapasztalataimat és a módszert, ami nekem és sok-sok hasonló problémával küzdő Sorstársamnak segített már eddig.
Mindössze annyi dolgod van, hogy feliratkozz INGYENES online Öngyógyító Tanfolyamunkra és már ma megteheted az első lépést gyógyulásod felé.Öngyógyító tanfolyam


Üdvözlöm! Brandenburg Géza vagyok,
gyógyult pánikbeteg.


Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!